Portika logs

Portika logs

piektdiena, 2012. gada 16. marts

Latvijas vērtības - Alūksnes parks

Krāšņā telēkija (Telekia speciosa)
Biedrība "Ērmaņu muiža" 2012. gada 12. aprīlī sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldības Kultūras un sporta nodaļu, Alūksnes muzeju, biedrību „Alūksnes nevalstisko organizāciju atbalsta centrs”, nodibinājumu „Alūksnes un Apes novada fonds”  rīko semināru "LATVIJAS VĒRTĪBAS - ALŪKSNES PARKS", kas notiks Alūksnes muzejā Pils ielā 74. Reģistrācija sākas 9:30, semināra sākums 10:00. Semināra lektore - izcilā ainavu arhitektūras speciāliste Ilze Māra Janelis, vienīgā dārzu un parku vēstures pētniece  LatvijāPlašākai auditorijai Ilze Māra Janelis pazīstama ar savu 2010. gadā izdoto apjomīgo darbu "Latvijas muižu dārzi un parki".  


Latvijas Mākslas Akadēmijas students Ivars Pilips prezentēs projektu „Alūksnes ezera krasta attīstība”. Pēc sarunas par parku sekos biznesa konsultanta un Vidzemes augstskolas pasniedzēja Aigara Plotkāna prezentācija „Alūksne - pilsēta ar nākotni!” un tūrisma ekspertes Aigas Petkēvicas prezentācija „Alūksnes tūrisma piedāvājums ceļotāja acīm”.
Uz semināru aicinām visus, kurus interesē Alūksnes attīstība un kuri vēlas atrast atbildes uz jautājumiem, ar ko Alūksne īpaši izceļas starp pārējām Latvijas pilsētām, ko Alūksnē grib apskatīt tās viesi. Diskusijas mērķis ir uzklausīt un atrast reālus risinājumus Alūksnes pilsētai, organizējot forumu ar darbu grupās. Foruma tēmas: Alūksnes kultūrvēsturiskais centrs, Alūksnes novada tēls un zīmols, Alūksnes novada tūrisma potenciāls un iespējas, inovatīvais tūrisms. Foruma beigās apkoposim izteiktos viedokļus un ierosinājumus. 


Semināram pieteikties pa e-pastu: ermanumuiza@inbox.lv līdz 10. aprīlim 17:00. Semināru finansiāli atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru