Portika logs

Portika logs

pirmdiena, 2019. gada 5. augusts

Jānis Laurs un Herta Hansena


Sestdien 2019. gada 10. augustā 19.00 Ērmaņu muižā uzstāsies izcilie mūziķi Jānis Laurs (čells) un Herta Hansena (klavieres). Romantiskās mūzikas programmā skanēs Šūmanis, Plakidis un Brāmss.
Šī ir vēl viena no šīsvasaras iespējām Ziemeļaustrumu Vidzemē klausīties pieredzējušu meistaru spēli un patiesas mūzikas atklāsmes.

Čellists Jānis Laurs ir spēlējis nozīmīgākajos Austrālijas orķestros un kamersastāvos – Melburnas simfoniskajā orķestrī, bijis galvenais čellists Adelaides simfoniskajā orķestrī, New England Ensemble, izcilā Austrālijas stīgu kvarteta un Elder Piano Trio mūziķis, kā arī uzstājies solokoncertos, koncertturnejās Austrālijā, Eiropā, Amerikā, Āzijā.

Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijas asociētā profesore Herta Hansena ir viena no visprasmīgākajām un iejūtīgākām koncertmeistarēm, aktīvi koncertējoša pianiste, dažādu kamermūzikas projektu dalībniece. Piedalījusies un ieguvusi balvas starptautiskos konkursos. Saņemta Lielā Mūzikas balva 2013 par izcilu darbu ansamblī un JVLMA / LMT Gada balva mācībspēkam 2018.




Koncerts divās daļās.

Herta Hansena

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru